ΓΑΜΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

17_blog

Αφού ειπωθεί το πολυπόθητο “ναι” από το έτερων ήμισυ, τότε είναι που αρχίζουν τα τρεχάματα! Σοβαρό, μοντέρνο, επίσημο ή με πιο casual τόνο, μαύρο, μπλε, γκρι ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα της αρεσκείας, με γιλέκο ή όχι, με γραβάτα ή χωρίς και ακόμα περισσότερες πινελιές. Οι επιλογές για ένα γαμπριάτικο κοστούμι δεν παύουν να είναι αμέτρητες. Όμως ανάμεσα σε όλες αυτές τις εναλλακτικές, χρειάζεται να απομονωθεί ο πιο ενδεδειγμένος συνδυασμός, πράγμα που απαιτεί λεπτεπίλεπτο χειρισμό, διάθεση και χρόνο, ώστε το outfit του γαμπρού να ταιριάζει κυρίως με το προσωπικό του στιλ, τα χρώματα, το γούστο του και άλλους παράγοντες, που πρέπει σίγουρα να ληφθούν υπόψιν.

Εξάλλου και ποιος δεν θα ήθελε να τον θυμούνται όλοι για το κοστούμι που φοράει και να μην περνά απαρατήρητος εκείνη την αξιομνημόνευτη γι’ αυτόν ημέρα;
 
Παρόλο που σε μια γαμήλια τελετή οι καλεσμένοι εστιάζουν κυρίως στην εμφάνιση της εκθαμβωτικής νύφης που κλέβει την παράσταση, παρατηρώντας τα πάντα πάνω της, ομοίως άρτια προσεγμένη θα πρέπει να είναι και η αμφίεση του γαμπρού, ο οποίος θα πρέπει να είναι τόσο chic και καλοντυμένος, ανεξάρτητα του ότι τα ανδρικά ρούχα είναι κατά γενική ομολογία πιο λιτά κι απέριττα.
 
Μη ξεχνάμε ότι με την παρουσία του ο γαμπρός πρέπει να αναδείξει την γυναίκα που συνοδεύει!
 
Ασφαλώς, είναι σημαντικό να υπάρχει μια ευρύτερη αλληλουχία με το όλο concept της τελετής του γάμου, προκειμένου η κάθε λεπτομέρεια να είναι αλληλένδετη η μια με την άλλη, τα ρούχα του ζευγαριού να δένουν αρμονικά μεταξύ τους, να αποφευχθεί κάθε ακρότητα σε αυτά και παράλληλα να αρμόζουν στην ιδιοσυγκρασία και το στιλ του καθενός από τους μελλόνυμφους, για να επιτευχθεί η καλαισθησία και να προσδοθεί ένας πιο προσωπικός και μη τυποποιημένος χαρακτήρας, ώστε το μυστήριο να μην έχει άτυπη κλισέ χροιά και χωρίς ίχνος φαντασίας.
 
 
*SUITS STRICTLY BY APPOINTMENT
 
Store 1
 
Αγίας Φυλάξεως 59, 3025 Λεμεσός
25332316
 
Store 2
 
Αναστασίου Λεβέντη 3Γ, 1097 Λευκωσία
22387500